lørdag 31. januar 2009

Status

Da er det en stund siden forrige innlegg, saa det er paa tide med en liten oppdatering..
For litt over en uke siden ble vi sendt med forste buss fra Morogoro til Dar es Salam, for aa skaffe oss arbeidstillatelse. Noe som skulle vise seg og vaere vanskeligere enn en skulle tro!
Etter ankomst til Dar Es Salam tropper vi opp paa Imigration Office for aa faa resident permiten vi er ute etter, men den kan vi ikke faa foer vi har skaffet 5-6 papirer fra diverse innstanser med bekreftelser paa hvem vi er og hva vi er her for... Den neste dagen blir brukt flittig til aa skaffe nodvendig dokumentasjon, saa naar vi moter opp paa imigration office med alle papirene faar vi beskjed aa komme tilbake om 1 uke (for det er saa lang tid det tar aa godkjenne resident permiten). Og siden vi ikke fikk lov til aa komme tilbake til morogoro foer permiten er paa plass, startet vi operasjon "ferie"!:)

Vi dro like saa godt til Zanzibar og tok dykkelappen vi!
3 timers fergetur fra dar es salam til zanzibar gikk smertefritt, eller det vil si ikke heeelt.. for hvem trenger vel solkrem naar man sitter paa dekk paa en baat i 3 timer? Ikke Kristoffer hvertfall! Det forte jo seff til det mest selvlysende roede ansiktet/halsen jeg noen gang har sett! Seriost helt knallroedt!! men men, det gikk greit det...
Vel framme paa schnazibar troppet vi opp paa One Ocean og meldte oss paa Padi Open Water Scuba Course.. og etter 4 dager med teori og dykking med havskillpadder er vi herved blitt offisielle froskemenn:) kool!

I gaar var 1 uke gaatt og vi reiste tilbake til dar es salam for aa hente resident permiten, men den er jo selvfolgelig ikke ferdig behandlet enda, saa vi fikk beskjed om aa komme tilbake paa mandag! jaja, Afrika = ting tar tid...

Dermed fortsetter vi backpackereventyret, og i dag reiser vi til historiske Bagamoyo! Det blir faett!

Kwaheri:)

2 kommentarer:

  1. Herregud for et sjarlatanliv

    SvarSlett
  2. Jaggu slitsomt å være studenter NÅ til dags;)

    Gratulerer med dykkerlappen heldig-griser!

    Stor klem fra Storesøster

    SvarSlett