fredag 2. januar 2009

Dar es Salaam

Jambo!

.. som det tydeligvis heter her nede, eller hallo som vi sier! Naa har vi omsider kommet frem til Dar es Salaam som er hovedstad i Tanzania siden 1996.

Mye har skjedd siden vi satt ut paa reisen fra Gardermoen klokken 10.40 1. januar. Etter aa ha tatt oss mer enn rimelig god tid foer innsjekking, ender vi opp med aa bli ropt opp 3 ganger paa hoytaleranlegget, og fikk servert en god dose gammeldags kjeft av en svensk kjei, i skranken paa flyplassen. Men naar bjoern blunker aa sier at vi ikke kan skilles i sinne, ble alt saa meget bedre og vi fikk passere.

Vel fremme paa heathrow gaar alt som smurt, helt til vi finner ut at jentene har valgt aa ta toget (noe vi ikke ante gikk ann en gang) til den nye terminalen. Dette gaar jo naturligvis i dass, og jeg aa bjoern ender opp med aa maatte vente 2 timer foer de ankommer! Moralen jenter: heng med!

Ca 1 klamt doegn senere, sitter vi naa paa en minst like klam internettkafe, og kjenner paa at dette skal bli varme 3,5 maaneder, men vi mister ikke motet av den grunn for i morgen skal vi paa beachen.. og det liker vi godt!

God Januar da...!

Hilsen Bjoern og Kristoffer

2 kommentarer:

  1. Nå e det tett på avreise til Stavanger her, gutta... Reisefeberen ligge tjukk utpå huden :oP

    Haha neeeei, men det blir nå bra det.. Vi har nå snø i det minste! Oppfør dere relativt bra, så snakkes vi vel straks ;o)

    SvarSlett
  2. Hei LilleBjørn og Kristoffer!

    Så godt å høre at dere har kommet fram "uten noen problemer":) Hehe!

    Jeg gleder meg til å følge med hva dere gjør og se mange bilder (hint-hint) fra Afrika mens dere er der!

    Lykke til:)

    Klem Hege

    SvarSlett