torsdag 15. januar 2009

MOROGORO!!

Da var vi kommet frem til der vi skal jobbe de 3 neste maanedene... og det er varmt! Godt over 35 grader, ingen vann utenom tidlig paa morgenen og 4 kilometer sykkelvei til jobb gjoer noe med psyken! .. men vi klager ikke, slaar 0 grader og regn i Bergen anytime!

Som dere skjonner har vi kjopt sykler og det ser vi paa som en rimelig god investering, selv om vi ser for oss at han som solgte syklene til oss kom en tanke bedre ut av den handelen enn vi gjorde.. men de tar oss fra A til B. (hverfall Kristoffer sin).

Vi bor naa hjemme hos en familie, i et hus som eies av det ene rehabiliteringssenteret her nede. Standarden kunne vert verre.. men den kunne ogsaa vaert en god del bedre.. Huset har bare vanntilforsel paa morgenen, en mengde hull i taket, og gjennomtrekk av Afrika stov siden det ikke finnes ruter her nede.. men vi har saapas mye ukjente dyr paa rommet at vi foler oss hvertfall aldri alene! (Gekko Geiro er fast inventar)

Siden sporreundersokelsen naa er avgjort, er det vel paa tide aa avslore resultatet... og jada nok om det!

..og her kommer neste poll!

Siden antallet roevere her nede ikke akkurat er lite har vi tenkt aa blande oss litt inn i mengden og lanserer herved 'no shaving February' ... og sporreundersokelsen blir som folger...

4 kommentarer:

  1. Er uten tvil redd for at Kristoffer, ved utløpet av "no shaving February", fortsatt vil se ut som en "barnerumpe",på grunn av sitt biologiske opphav.
    Lett match, Bjørn.

    Beklager, Kristoffer?!

    Mvh
    Biologisk opphav

    SvarSlett
  2. Hehe.. jeg har ikke mye å slå i bordet med selv heller, så dette blir spennende skal du se:P

    SvarSlett
  3. Meget spennande konkurranse ditte her. Bergen står på haude, frontane e harde mellom dei som meina Bjørn og dei som meina Krishy...ej for min del skal ikkje røpe mi stemme, velge heller å påpeike dei sterke sidene til kandidatane: Bjørn, med sin snasne "Russian assassin" look - Krishy med sitt flekkvise, kastanje- (ikkje raudt!)farga skjegg. Timewill show, dei to bør dokumentere framgongen gjennom standardiserte bilder med jamne mellomrom. It's gonna be legen- wait for it..

    SvarSlett