torsdag 12. mars 2009

Hei og hå! Nå har vi 2 uker med jobbing og 2 uker med ferie igjen før vi vender snuten hjemover.. og vi gleder oss sykt til 2 uker ferie! ..og til å komme hjem til gode gamle Norge!:)

Vi har tidligere lagt ut en del bilder fra extra-curriculum activeties, så folk der hjemme tror jo vi bare er ute og farter og har det gøy, men for det meste så jobber vi (..og har det gøy!). Og for å bevise det legger vi like så godt ut noen bilder fra praksisen vår på Kituo Cha Mazoezi Fr. Luis Amigo, Capuchin Tertiary Sisters (jepp..stemmer det ja!).

Her har vi "The Little Guy", eller Hassani som han også liker å bli kaldt. Til tross for at han bare er 14mnd, 60cm lang, 6kg og har en sinnsyk scoliose er det litt av en rakker vi har å gjøre med her, for å si det sånn!


Når vi jobber med slagpasienter så har vi funnet ut at det er best og selv vise de hvilke øvelser de skal gjøre, og en veldig effektiv øvelse blir her demonstrert av undertegnede!

Her har vi Søster Lolo og to fysioassistenter som må ty til skittene triks for å stoppe lille Omary, som er i velkjent driv nedover korridoren på senteret...

"gud tymes guyz!" - Favorittsitatet til Alpheo, veilederen vår og eneste fysio på senteret!

Søster Jeanette! Hun snakker ikke spesielt godt engelsk, men lar ikke det stå i veien for en god samtale med oss, vi kan jo bare ta det på spansk eller swahili tenker hun da.. og hun er fornøyd så lenge vi nikker og smiler tilbake!

jaja, ellers så har vi fått mageinnfeksjon og vært på tidenes sykehustur for å komme i kontakt med en lege.. men den historien får dere heller få ved en senere annledning.

ciao bella (swahili er ut!)

1 kommentar:

  1. Interessant øvelse for slagpasienter det der Bjørn :) vurderer å teste den ut på norske pasienter, det er jo siste veka no så kan vel ikkje gjøre meir skade enn ka eg allerede har gjort ;P

    ser jammen fram til ferie eg også no, sjølv om Beito nok ikkje kan stille i samme rekke som 2 veker på Zanzibar, vi må jo trossalt gjere ein liten innsats på Beito..men vi ska så absolutt alltids få slappa av å nyte alkoholens dynst tenker eg :)

    blir godt å få dokke tilbake til Norwegen!!

    Stå på alle sammen :O

    SvarSlett